Als u erover denkt uw kind bij ons op school aan te melden, volgt eerst een kennismakingsgesprek met Chanine Noura, de directeur of met Jeannette Kastelijn, de directeur in opleiding. Tijdens dit gesprek wordt u geïnformeerd over de school, kunt u even kijken in de groepen en is er over en weer alle gelegenheid vragen te stellen. Als u vervolgens besluit uw kind aan te melden dan worden de officiële paieren hiervoor ingevuld.

Wenochtenden

Om toegelaten te worden tot de basisschool moet uw kind de leeftijd van 4 jaar hebben bereikt. Na aanmelding mag uw kind, voordat het 4 wordt, vijf ochtenden wennen in de groep. De groepsleerkracht maakt met u een afspraak over deze wenochtenden.

Foto’s en video’s

Bij de aanmelding van uw kind wordt u erop gewezen dat er foto’s en video’s kunnen worden gemaakt tijdens groepsactiviteiten. Deze foto’s en video’s kunnen worden gepubliceerd op Klasbord, Facebook en voor interne scholingsactiviteiten. Als u hier bezwaar tegen heeft kunt u dat schriftelijk aan de directie van de school kenbaar maken.

Meer informatie

Meer informatie over aanmelding en toelating vindt u in de schoolgids. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de school.